Gastenboek

Noortje
Noortje

 

 

Wat is je ervaring met Izzy's Ratten?  Hoe gaat het met de diertjes die je van ons hebt?

 

Ik zou het erg leuk vinden om te horen hoe het met jouw (hier geboren) ratjes gaat.

 

Commentaren: 29
 • #29

  Cherylynn (zondag, 06 januari 2019 00:08)

  Vorig jaar 21-11-2017 zijn mijn ALLERLIEFSTE ratjes geboren. Nu een jaar later zou ik ze niet meer kunnen missen. Ze zijn extreem sociaal en altijd bij mij in de buurt. Bijten niet en ook absoluut geen traliebijters. Na 3 uur rond rennen en spelen vallen ze heerlijk bij me inslaap. Als er visite vinden de personen ze maar eng, maar eind van de avond zitten ze bij hun op schoot en willen hun ze mee naar huis nemen.

  Dit zijn echt de liefste ratjes die ik ooit gehad heb. Ik weet zeker dat dit komt door Elma, een enorm lieve vrouw met echte passie voor de beestjes <3. Leuk om elke keer foto's voorbij te zien komen van andere ratjes en hoe lief ze voor ze is.

  Ook kan je met elke vraag terecht bij Elma wat super fijn is!

  Ik kan me geen enkel nadeel bedenken om bij haar geen ratjes te adopteren.
  IK ZEG DOEN. • #28

  Kimberly Gols (donderdag, 27 december 2018 13:36)

  Ik heb 3 mooie mannen mogen ophalen, ze waren toen 6 weekjes oud en echt super lief, tuurlijk moesten ze de eerste week echt wel even wennen aan alle drukte in huis, aangezien ze hier in de woonkamer staan met 2 honden en 2 kleine kinderen..
  Maar we konden ze zo pakken bijten echt niet , eenmaal gewend na paar dagen kwamen ze al zelf naar het deurtje als wij die open deden.. we zijn er super blij mee!

 • #27

  Nicole (dinsdag, 27 maart 2018 16:12)

  Sinds een paar weken ben ik in het bezit van 2 Campbelli zusjes. Ik heb ze eerst een paar dagen de tijd gegeven om te wennen aan hun nieuwe verblijf. Daarna ben ik ze rustig gaan oppakken dit ging gelijk goed! Geen geschreeuw en ze hebben niet gebeten. Je kunt echt merken dat Elma veel tijd en liefde in de hamstertjes heeft gestoken. Ze zijn gelijk tam en het zijn echte schatjes. Ik ben heel erg blij met ze en zou anderen zeker aanrader om hier ook hun hamsters aan te schaffen.

  Liefs Nicole

 • #26

  Walther (dinsdag, 20 februari 2018 10:35)

  3 te lieve cambellies opgehaald. Lief karakter en tam. Goede instructies gekregen, en goed meegedacht.

  Hartelijke groet Walther

 • #25

  Marjolein (woensdag, 20 december 2017 20:57)

  2 weken geleden heb ik 3 golden siamees rittens opgehaald en wat een schatten zijn het!! Ze zijn al lekker tam aan het worden en wat is de luxe knuffeltas een uitvinding!! Ze duiken erin op zoek naar vis snacks en mogen daarna op de bank! Mijn kids en ik zijn super blij met deze 3 mannen!!

 • #24

  Heleen Pennings (maandag, 18 december 2017 12:49)

  Vorige maand 2 rittens van Elma gekocht. Het zijn echt schatjes, heerlijk tam al vanaf moment één. Beide vrij nieuwsgierig, en leren heel snel. zodra ik naast de kooi sta weten ze al dat er wat lekkers te halen valt. 1,5 week geleden heb ik ze geintroduceerd bij mijn twee oudere ratten, ook dat ging meteen goed! Geen heftige gevechten die ik uit eerdere ervaringen verwacht had. Het liefste liggen ze met z'n vieren tegelijk in een grote sputnik te slapen. Prachtig om te zien.
  Groetjes Heleen

 • #23

  Rachel (vrijdag, 24 november 2017 18:27)

  Laatst 2 hele lieve ratjes opgehaald, en wat geniet ik van ze! Zo speels, en na het spelen lekker knuffelig! Heerlijkheid!!

 • #22

  Ingeborg (donderdag, 23 november 2017 21:30)

  Het gaat heel goed met het ratje heel speels mooi om te zien.

 • #21

  Suzan S (woensdag, 22 november 2017 12:41)

  Al mijn 7 schatjes zijn van Izzys ratten, met nummer 8 nog op komst. (zijn zo verslavend leuk!) Maar momenteel 3 rittens zitten, het pearltje, de witte (geen Himalayan geworden) en een wat jongere blauwe burmees. En ze doen het hardstikke leuk! Raken ook steeds meer gewent aan de siamezen. Zo lief en knuffelig en 1 turbo-rat met zn loopwieltje, hahah. Soms meer moeite om ze weer in de kooi te stoppen als met eruit krijgen, aandacht, aandacht! Kortom, hardstikke blij met alle 7 schatjes ♥

 • #20

  Wilma Goorman (zondag, 20 augustus 2017 22:30)

  Afgelopen donderdag mijn 3 mannetjes opgehaald en direct verliefd �
  Wat een heerlijke , speelse dieren
  Alledrie een eigen karaktertje , maar ook alledrie lief en knuffelig .
  Ik ben blij dat ik er een knuffelzak bij heb genomen , hier zitten ze erg graag in
  Elma bedankt voor de goede zorgen en raad die je hebt gegeven ��
  Gr Wilma
  Ps er zijn al verschillende filmpjes én foto's gemaakt �

 • #19

  Floortje van Adrichem (vrijdag, 18 augustus 2017 18:40)

  Precies een week geleden 2 lieve broers opgehaald en kan ze nu al niet meer missen! Je kan heel goed zien dat ze uit een warm en liefdevol huisje komen doordat ze al zo snel bij me in de knuffelzak lagen te kroelen. Heel erg bedankt voor deze lieve mannen! ❤️

 • #18

  Sherida (zondag, 06 augustus 2017 13:48)

  Hoi Elma, 3 weekjes geleden mijn lieve kereltjes opgehaald. De eerste dagen heb ik ze rustig laten wennen, daarna met ze aan de slag gegaan. Ze zijn goed los gekomen. Wat ben ik blij met ze. Geweldige kereltjes en beide een ander karakter. Ik zal binnenkort wat foto's opsturen.

  Groetjes Sherida

 • #17

  Suzan (zondag, 30 juli 2017 20:00)

  Als jongste spul, want al mijn ratten komen natuurlijk bij izzys ratten weg, heb ik nu de 2 heren uit het nestje van muffin x blackmouse. En ze doet het super goed! Vooral 1 is wat rustiger en zon lekker tam knuffeltje geworden. Blijven heerlijke vrolijke diertjes, alle 6! Ben dol op het spul �

 • #16

  Kevin en Oshmara (zaterdag, 29 juli 2017 12:24)

  Wij hebben vandaag 28-07-2017 onze rittens opgehaald bij elma. We zijn goed voorgelicht en hebben onze poepies daarna mee genomen naar groningen. Wij zijn super blij met ze! Dankjewel elma :)

 • #15

  Simone (zondag, 19 maart 2017 11:44)

  Gisteravond twee schatjes van campbelli's opgehaald. Ik ben ontzettend blij met Katya en Ellie, ze zijn al druk aan het graven en rondspringen. Heb nog nooit zulke live tamme hamsters gehad! Heel erg bedankt voor deze aapjes, kan niet wachten om het terrarium prachtig in te gaan richten!

  Groetjes, Simone

 • #14

  Dennis (zondag, 12 maart 2017 18:04)

  Hoi Elma, De hamsters zijn gezond aangekomen in reeuwijk en genieten van hun nieuwe verblijf waar veel te ontdekken valt. Ik ben erg blij met de meisjes, ze erg lief en tam en reageren nieuwschierig als je bij het hok komt. Ik zie aan de meisjes dat je veel aandacht en liefde aan ze hebt besteed. Ik stuur je snel een keer een foto. Groet Dennis

 • #13

  Carlijn (maandag, 06 maart 2017 22:11)

  Geen rittens afgenomen maar 2 hele lieve hamsters Myra en Gaby! Ze zijn al bijna handtam als je ze krijgt. Ontzettend lief karakter. Ik kan merken aan de gesprekken en tips die ik gekregen heb, dat je er erg veel tijd in besteed om de mooie karakters te behouden en dat ze tam zijn. De zusjes wonen heerlijk bij elkaar. Ze knagen niks kapot en zijn ook lief naar elkaar toe. Om een lang verhaal kort te maken: hele lieve hamsters waar veel tijd in besteed is en waar ik erg blij mee ben!

  Groetjes Carlijn

 • #12

  Lindy kreeft (donderdag, 08 december 2016 11:50)

  We zijn erg blij met de 2 rittens die we bij jou opgehaald hebben. Ze zijn erg lief, dol op aandacht en heel nieuwsgierig. We hebben ze eerst een paar dagen rustig laten wennen zoals jij ons als tip gaf. Daarna zijn ze goed los gekomen. Ze zitten nog met zijn 2e en als ze groot genoeg zijn gaan we de intro doen met de grote mannen.

  Groetjes van lindy en herman

 • #11

  Carolien (dinsdag, 11 oktober 2016 21:48)

  Afgelopen weekend heb ik Nimbus opgehaald, ik ben onwijs blij met hem! Het is een onwijze knuffelkont dus je kan merken dat hij al veel aandacht heeft gehad en het koppelen met mijn andere mannen ging super. Ze liggen heerlijk samen te slapen en te spelen heel de dag, zit helemaal goed. Ik ben helemaal tevreden :)

 • #10

  Justyna (zondag, 09 oktober 2016 16:55)

  Hi,
  thank you for Yagienka, Zerwikaptur and Yanosik <3
  I hope we will meet once again in the future, I think you are a nice breeder.
  Greetings from Poland and sorry for my mistakes :)

 • #9

  Milaen (vrijdag, 15 juli 2016 18:55)

  Al een tijd geleden hebben wij 2 ratjes gekocht bij Izzys ratten en het zijn hele lieve leuke ratjes. Een is er helaas even geleden overleden maar gelukkig heeft de andere er nu 2 vriendjes bij ( ze kunnen binnenkort bij elkaar!) en ook die zijn erg lief en vrolijk. Het laten wennen aan elkaar is best spannend en het is fijn dat we advies kunnen vragen. Heel erg bedankt!

 • #8

  carolien (zondag, 01 mei 2016 17:24)

  Ik heb nu 10 ratten van Izzy"s ratten en ben daar heel tevreden over. Bovendien altijd tijd voor advies en info. Lieve leuke mooie ratjes.Dank je wel!

 • #7

  Maris (woensdag, 20 april 2016 11:07)

  Heb eindelijk na al die jaren mijn Blue point Siameesje, wat een heerlijk beestje is het.
  Heerlijke deugniet precies zoals ik ze het liefs zie en heb.
  Ook het Wooden-art bordje met mijn rattery naam erop ben ik echt mega blij mee...dank je wel lieverd!! Keep up all your good works!! xxxx Maris.

 • #6

  Muss (dinsdag, 19 april 2016 08:17)

  Heb zondag 17 april mijn mooie burmees dame in ontvangst kunnen nemen.
  Zeer lief, mooi en gezond meisje.
  Altijd tevreden als ik ratjes van Elma (Izzy)
  ophaal, ze zijn altijd zeer sociaal, goed gekweekt ( inteeld vrij)..en met liefde groot gebracht.
  Voor mij een dikke 10.

 • #5

  Desiree (maandag, 18 april 2016 21:49)

  Gisteren 2 rittens geadopteerd bij Elma. 1 ritten voor mij en 1 ritten die eigenlijk voor een vriendin is maar die tijdelijk bij mij logeert en daarna naar die vriendin toe gaat. Beiden super mooie lieve diertjes! Natuurlijk moeten ze nog wel wennen maar ik geloof dat het ontzettende kroelkonten worden! Merk na een paar minuten op de arm al dat ze rustiger worden en de aaitjes meer beginnen te waarderen. Verder zijn ze erg onderdanig. Dit zei Elma al en dit heb ik ook al ervaren. Vanaf het moment dat ik gereserveerd heb kon ik de boel goed volgen via de facebookpagina en ook kreeg ik foto's toegestuurd.
  Lieve diertjes zijn het!

  Groeten
  Desiree

 • #4

  Petra (maandag, 18 april 2016 21:44)

  Lovely Rats and lovely presents for friends <3 ;)

 • #3

  Suus (zaterdag, 23 januari 2016 11:55)

  Vorige week 3 prachtige rittens opgehaald bij izzys ratten. Pips, Pluk en Tutje.
  En wat zijn ze leuk! Zo sociaal! Wat een heerlijke beestjes. Hier kan je zo van genieten! Alle 3 hun eigen karaktertjes.
  Je kunt goed zien dat ze al een goede basis opvoeding hebben dankzij Elma. Hierdoor heb je nog meer plezier van je ratjes..
  Ik zou mede daarom iedereen aanraden om hier de ratjes te halen! Je wordt vriendelijk geholpen en de ratjes zijn echt geweldig!! Ga zo door Elma!! En nogmaals bedankt voor alles..

  Groetjes, Suus

 • #2

  Anja (maandag, 11 januari 2016 22:00)

  Hoi Elma,
  Mooie site. Jouw dames doen het heel goed. Inmiddels in de grote kooi, super nieuwsgierig en ondernemend. Bedankt voor alle goede tips bij het ophalen van de ratjes.
  Groeten, Anja

 • #1

  Inge (vrijdag, 08 januari 2016 21:31)

  Hoi hoi.
  Mooie website.
  Ik ben super tevreden met mijn ventje Izzy's Focus. Een hele lieve aanhankelijke kerel, die het ook zeer goed kan vinden met zijn kooigenoten.
  Hij is wel de baas in de groep, maar is een goede welgemanierde alpha :)

  Groetjes
  INGe