Reserveren


!!!!Lees het onderstaande op deze pagina zorgvuldig door!!!!

 

De rittens;

De rittens verhuizen met een leeftijd vanaf 6 weken en zullen dan ook niet jonger dan 6 weken verhuizen met wat voor reden (of vraag) dan ook. Bij Silvermane en Marble variaties kan het voorkomen dat de rittens pas later verhuizen dan de leeftijd van 6 weken aangezien het soms langer kan duren voordat de variatie goed zichtbaar is, wanneer dit het geval is wordt dit ook op tijd aangegeven.

De rittens verhuizen hand-tam met een zakje voer voor de eerste dagen en een formulier met de geboorte gegevens. Er worden geen stambomen aan particulieren meegegeven.

Ratjes zijn groepsdieren, mocht je nog geen ratjes hebben  dan zal er ook geen ritten alleen verhuizen. Een mens kan geen rattig maatje vervangen!

Mocht je al ratjes hebben dan mag er een ritten alleen verhuizen mits het leeftijdsverschil niet al te groot is.

 

Hoe werkt het; 

Als je een plaatsje op de reserveringslijst van een nestje wilt reserveren dien je het reserveringsformulier in te vullen, bekijk dan wel eerst bij het kopje "huidige nesten" of de lijst geopend is, is deze nog gesloten? Dan worden er nog geen reserveringen aangenomen! Wanneer er een lijst geopend is (met de leeftijd van 2-3 weken) mag je het formulier insturen, je ontvangt een bevestiging of je reservering wel of niet is aangenomen, reactie kan soms even duren.

Als de rittens minimaal 4-5 weken oud zijn en ik als fokker mijn keuze heb gemaakt gaat het definitief reserveren van start.
Via de volgorde van de lijst ontvang je een berichtje wanneer je aan de beurt bent om jouw rittens uit te kiezen.

Als de rittens minimaal 6 weken zijn mogen ze verhuizen. Het wil niet zeggen, dat op de dag dat de rittens 6 weken zijn, ze ook daadwerkelijk opgehaald kunnen worden. Je ontvangt een e-mail om een afspraak te maken.

Als je het nestje wilt volgen d.m.v foto's dan kan dat via onze Facebook pagina.

De kosten van de rittens vind je onder het kopje prijzen, bekijk deze eerst voor je reserveert er kan namelijk verschil in de prijzen van de rittens zitten. Als dit het geval is wordt het aangegeven bij de nest informatie. 

 

Waarom pas ik een resververingsformulier toe? 

Zo kom ik er achter of mensen zich goed hebben ingelezen over ratjes en weten waar ze aan beginnen, ik wil natuurlijk dat de rittens die ik met liefde heb grootgebracht goed terecht komen en de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

 

Betaling is bij ophalen van je ritten(s), gelieve zo gepast mogelijk, er is hier GEEN pinapparaat aanwezig.

 

Als fokker heb ik altijd de eerste keus uit een nest. Ook mag ik zonder geldige reden een reservering weigeren.

 

Voor vragen sta ik altijd open, ook nadat je je rittens hebt opgehaald.

Uit het oog is niet uit het hart.

 

 

Neem bij het ophalen van je ritten(s) een eigen vervoers bakje mee dat rat proof is, GEEN hamster formaat en geen kartonnen doosje o.i.d. 

!!Wij laten onze rittens niet verhuizen in een ongeschikt vervoersbakje!! Als er een ongeschikt vervoersmiddel wordt meegenomen zullen de ratjes niet mee verhuizen.

 

Neem ook even een deken of een kleed mee dat om het vervoersbakje kan met de koude dagen (ook voor wind/tocht) en doe er even wat bodembedekking en of fleece in zodat ze minder vatbaar zijn voor het weer.
Ratjes zijn gevoelig voor temperatuursverschillen en tocht.


Reserveringsformulier

De verantwoordelijkheid en verzorging van de ratjes ligt in eerst instantie altijd bij de ouders/verzorgers.  

Vermijd impuls aankopen van kinderen.
Wanneer je jonger bent dan 18 jaar heb je toestemming nodig van je ouders/verzorgers voor je het formulier instuurt.

Nadat je het formulier hebt ingestuurd ontvang je altijd een reactie, soms kan dit even duren.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.